ALT DE LA IMAGEN

Ubåt

Båtar färg sidor

Ubåt

Ubåt

Ubåt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att de inte avslöjar sin position. Ubåtar är några fordon som används under vattenytan, och är för militära ändamål, men det finns också massor av ubåtar som ägnar sin verksamhet för att utforska havsbottnen och upptäcka nya marina arter, från fiskar till skogar av alger eller koraller rev. Ibland används också för att hitta sjunkna skatter!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11879 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11879 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ubåt
Färgläggning Sida av Ubåt

Färg sida av en ubåt som de som de använder i armén och flottan att utföra hemliga uppdrag under havsytan, så att de inte är fläckig. Även de undervattens forskarna, som biologer eller zoologer, använda speciella ubåtar för att kunna se botten av havet, och några av dem har ett par klämmor ingår i syfte att manipulera terrängen i havet sängen och ta några prover, vilka sedan analyseras på laboratorierna. Om du också vill undersöka botten av havet, eller gillar att dyka, kan du ha kul färg denna tomt teckning av en botten, eller använd denna ritning för att skriva ut på en ubåt när du är klar för att dekorera ditt rum. Du kan kombinera den med några fiskar och andra marina djur!

Låt oss måla Ubåt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Ubåt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ubåt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ubåt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Ubåt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ubåt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
13040
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
12191
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Drakkar
7
7 av 10 - 29 röster
Målade
11803
gånger

Denna imponerande teckning är ett vikingaskepp, och de är även känd som vikingatidens skepp eller Långskepp, och är båtar nordiska städer används som skandinaver, saxarna eller vikingarna för att de strider i havet eller på stränderna. På cykling båtar, var det mycket vanligt att använda en drake som en galjonsfigur, som gav båten uppkomsten av en drake och som skrämde fiender bor ...