ALT DE LA IMAGEN

Segelbåt

Båtar färg sidor

Segelbåt

Segelbåt

Segelbåt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13040 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 24 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13040 gånger
LADDA VIT TECKNING
Segelbåt
Färgläggning Sida av Segelbåt

Färga en segelbåt, med alla segel utplacerade. Segelbåtar är båtar som drivs av vinden på seglen eller rigg. Visste du att den första seglingen för vi har uppsägningstid är fem tusen år sedan, och byggd av egyptierna? De används för att navigera genom det lugna vattnet i Nilen, och sedan seglade till Medelhavet.

Låt oss måla Segelbåt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Segelbåt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Segelbåt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Segelbåt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Segelbåt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Segelbåt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
12191
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
11879
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...

Drakkar
7
7 av 10 - 29 röster
Målade
11803
gånger

Denna imponerande teckning är ett vikingaskepp, och de är även känd som vikingatidens skepp eller Långskepp, och är båtar nordiska städer används som skandinaver, saxarna eller vikingarna för att de strider i havet eller på stränderna. På cykling båtar, var det mycket vanligt att använda en drake som en galjonsfigur, som gav båten uppkomsten av en drake och som skrämde fiender bor ...