ALT DE LA IMAGEN

Roddbåt

Båtar färg sidor

Roddbåt

Roddbåt

Roddbåt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du aldrig har ridit i en roddbåt i någon damm, med denna ritning att skriva ut en roddbåt du kan färglägga en liten träbåt också åtföljas av två trä åror. I denna ritning för färgning av en roddbåt kan välja den färg som du vill färglägga den, och du har också möjlighet att skriva ut ritningen innan färgning använda kritor eller efter färgning det online på din dator för att spara dina verk på papper. Denna teckning är särskilt lämplig för små barn eftersom det har mycket enkla former och det blir lätt att färga med datormusen. Dessa enkla färg sidor är ett bra sätt för barnen att lära sig att använda datormusen och är förankrad i ett verktyg som kommer att användas i framtiden.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10686 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10686 gånger
LADDA VIT TECKNING
Roddbåt
Färgläggning Sida av Roddbåt

Färg sida av en roddbåt, en liten träbåt som används för små förskjutningar eller också för att gå i land från ett mycket större skepp utkast och närma sig stranden, eftersom de roddbåtar har mycket lite djup och kan navigera praktiskt taget alla djup, men lite. Vanligtvis roddbåtar är gjorda av trä, även om det finns för närvarande glasfiber båtar och andra syntetiska material. I de stora oceanångare, kryssningsfartyg eller fiskebåtar, är roddbåtar används som livbåtar för att undkomma den största båten i händelse av olycka eller haveri, för besättningen och passagerarna görs säker. Njut av din dator från en ritning av en roddbåt som du kan färglägga som du vill.

Låt oss måla Roddbåt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Roddbåt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Roddbåt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Roddbåt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Roddbåt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Roddbåt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
12721
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11865
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
11574
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...