ALT DE LA IMAGEN

Liten Segelbåt

Båtar färg sidor

Liten Segelbåt

Liten Segelbåt

Liten Segelbåt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Njut av den lugna havet färglägga denna lilla sida segelbåt färg. Den här båten har små segel som förmå dem till vinden. Även den minsta vind kan göra flytta en segelbåt, eftersom de är utformade för att optimera vindkraft. Ha kul färg denna segelbåt med de färger som du gillar och ta på vågorna med din fantasi med hjälp av vår båt färg.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9499 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 8.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9499 gånger
LADDA VIT TECKNING
Liten Segelbåt
Färgläggning Sida av Liten Segelbåt

Liten segelbåt målarbok. Segelfartyg att navigera floder och småsjöar med en lätt och behändig båt. Färg sida av en liten segelbåt. Det bästa sättet att navigera genom smala floder är med liten båt.

Låt oss måla Liten Segelbåt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Liten Segelbåt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Liten Segelbåt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Liten Segelbåt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Liten Segelbåt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Liten Segelbåt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
11830
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11041
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
10689
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...