ALT DE LA IMAGEN

Leksak Båt

Båtar färg sidor

Leksak Båt

Leksak Båt

Leksak Båt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Nu kan du färg på nätet denna teckning av en leksak båt, som de som används av barn och spädbarn i sin bad tid. Färglägg på nätet denna leksak båt och sedan skriva ut det helt gratis att göra med det vad du vill. Du kan göra ett födelsedagskort, ett brev till någon i din familj eller hänga den i ditt sovrum. Du kan använda det som du vill!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9805 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 11 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9805 gånger
LADDA VIT TECKNING
Leksak Båt
Färgläggning Sida av Leksak Båt

Leksak båt målarbok. Barnen kommer älska att leka i vattnet, antingen i poolen eller i badkaret, och för detta en leksak båt är perfekt för att spela. Ni kan föreställa roliga äventyr pirater eller sjömän som står inför stora vågor och farliga stormar. Släpp loss din fantasi med dessa färgämnen sidor av båtar.

Låt oss måla Leksak Båt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Leksak Båt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Leksak Båt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Leksak Båt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Leksak Båt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Leksak Båt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
12076
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11282
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
10959
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...