ALT DE LA IMAGEN

Karavell

Båtar färg sidor

Karavell

Karavell

Karavell målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 12191 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 56 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 12191 gånger
LADDA VIT TECKNING
Karavell
Färgläggning Sida av Karavell

Färg sida av en karavell, ett segelfartyg som kan vara ganska hög och mycket ljus. Det har höjt aktern slottet i ryggen och har tre master i ett enda hölje. Visst vet du de tre karaveller, Nina, Pinta och Santa Maria (som var verkligen en NAO), vilket var karaveller som Christopher Columbus upptäckte Amerika.

Låt oss måla Karavell målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Karavell att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Karavell färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Karavell målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Karavell är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Karavell inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
13040
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
11879
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...

Drakkar
7
7 av 10 - 29 röster
Målade
11803
gånger

Denna imponerande teckning är ett vikingaskepp, och de är även känd som vikingatidens skepp eller Långskepp, och är båtar nordiska städer används som skandinaver, saxarna eller vikingarna för att de strider i havet eller på stränderna. På cykling båtar, var det mycket vanligt att använda en drake som en galjonsfigur, som gav båten uppkomsten av en drake och som skrämde fiender bor ...