ALT DE LA IMAGEN

Fiskebåt

Båtar färg sidor

Fiskebåt

Fiskebåt

Fiskebåt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna teckning av en fiskebåt saknas en hel del färg, och väntar på dig att välja de färger som du gillar mest att färga denna fiskebåt på din dator. Som ni kan se, den har allt som krävs för att navigera, som ett starkt rep eller något livräddare, utifall att en sjöman faller i vattnet, och när denna fiskebåt finner ett fiskstim den kastar sitt ankare, kasta sina nät och fånga en stor mängd fisk att ta dem till marknaden. Precis som varje fiskebåt är tänkt att ha kaptenen favoritfärger kan du också välja färg på denna fiskebåt och färga den som du vill. Det är en utskrift ritning av en fiskebåt som du kan skriva ut på ett pappersark att färga det med färgpennor och ta med den överallt, så tveka inte och ha roligt med detta och alla sidorna båt färg.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7502 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 9 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7502 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fiskebåt
Färgläggning Sida av Fiskebåt

Färg sida av en fiskebåt riggade alla upp för en lång resa av fiske. Fiskebåtarna navigerar under en lång tid efter fiskstim att kasta ut sina nät och fånga så mycket som de kan. Massor av fiskare är beroende av vad de kan fånga för att göra en levande, för då de säljer fisken så att alla kan få fisk på tallriken. Numera fiskar fortfarande fångas på traditionellt sätt, och massor av sjömän riskerar sina liv på öppet hav för att lyckas hitta dessa stora fiskstim, som i fallet med de krabbor eller stor skola för tonfisk. Om du gillar fiske, men inte vill riskera så mycket, kan du alltid njuta av hemifrån med våra färg sidor av båtar, och känns som en riktig sjöman på öppet hav.

Låt oss måla Fiskebåt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Fiskebåt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fiskebåt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fiskebåt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Fiskebåt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fiskebåt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
9344
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 55 röster
Målade
8773
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
8283
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...