ALT DE LA IMAGEN

Fartyg

Båtar färg sidor

Fartyg

Fartyg

Fartyg målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färgläggning sida av ett fartyg som de som används av pirater och kapare. Ett fartyg är faktiskt en stor och robust båt, som genom sin styrka var väl förberedd för långa resor genom världshaven. Därför är det pirater, som var tvungen att tillbringa en lång tid utan att gå på fast mark, alltid valde dessa fartyg att gå till sjöss.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10688 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 14 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10688 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fartyg
Färgläggning Sida av Fartyg

Färgläggning sida av ett fartyg, ett stort skepp som piraterna. Färg på nätet denna enorma träbåt med de färger som du gillar mest. Piraterna, som bara var pirater i tjänst hos kronan, valde alltid sådana båtar som de var mycket stark och solid.

Låt oss måla Fartyg målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Fartyg att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fartyg färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fartyg målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Fartyg är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fartyg inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
12721
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11865
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
11574
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...