ALT DE LA IMAGEN

Drakkar

Båtar färg sidor

Drakkar

Drakkar

Drakkar målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna imponerande teckning är ett vikingaskepp, och de är även känd som vikingatidens skepp eller Långskepp, och är båtar nordiska städer används som skandinaver, saxarna eller vikingarna för att de strider i havet eller på stränderna. På cykling båtar, var det mycket vanligt att använda en drake som en galjonsfigur, som gav båten uppkomsten av en drake och som skrämde fiender borta. Seglen var också en stor egenskap hos vikingatidens skepp, vilket inte var lätt färgad men hade levande färger så att de kunde vara igenkännlig för sina fiender. Om du gillar vikingar och vill känna samma som en av dem du kan ha roligt att färga deras fartyg. Du kan också göra upp din familjs viking design och måla det på seglet på skeppet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11493 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 28 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11493 gånger
LADDA VIT TECKNING
Drakkar
Färgläggning Sida av Drakkar

Färg sida av en drakkar, eller en Viking båt, med vilken de nordiska städerna används för att göra sina räder, antingen kust eller inre, eftersom ljuset skrov av dessa fartyg gjorde det lätt sin transport på fast mark. De var också båtar med mycket lite förslag, vilket gjorde det lätt att navigera över vatten lite djup, och kunde våga mycket mer till kusten för en fullständig landning av trupperna, som vände Viking båtar till ett mycket kraftfullt krig fordon som numera betraktas som en relik. Även om det inte är ett obligatoriskt krav på en drakkar, massor av slutet sin båge med en galjonsfigur formad som en drake, därav namnet. De städer som använt dem mest var saxarna, skandinaverna och, naturligtvis, Vikingarna.

Låt oss måla Drakkar målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Drakkar att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Drakkar färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Drakkar målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Drakkar är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Drakkar inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
12726
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11869
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
11579
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...