ALT DE LA IMAGEN

Barn Båt

Båtar färg sidor

Barn Båt

Barn Båt

Barn Båt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna färg sida av ett barn båt är en mycket enkel dragning, perfekt för små barn kan färglägga den utan problem. Detta är en liten segelbåt, med ett segel och en vinka sjunker. Du kan också färglägga en rolig sjöman som förvaltar fartyg hjul, det verktyg som används för att köra. Om du gillar båtar, hittar du många fler drar till färg i vår kategori av båtar färgämnen sidor.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9402 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 5 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9402 gånger
LADDA VIT TECKNING
Barn Båt
Färgläggning Sida av Barn Båt

Båt målarbok för barn. Nu små barn kan färglägga en enkel ritning till färgen på en segelbåt med en sjöman ombord. Den färg sidor för barn är enkel, lätt att färg.

Låt oss måla Barn Båt målarbok Vill du Båtar färg sidor? Detta är en bild av Barn Båt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Barn Båt färgning på Båtar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Barn Båt målarbok är Svenskt och förbinds till Båtar. Vår teckning av Barn Båt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Båtar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Barn Båt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Båtar mest målade sidorna

Segelbåt
6
6 av 10 - 24 röster
Målade
11859
gånger

Färga en segelbåt som dras med enkla streck. En perfekt design för barn, eftersom det är väldigt lätt att färga. De små segelbåtar som dessa används av små fiskare att fiska det grunda vattnet. Också segelbåtar används för avkopplande båtliv längs floder och kanaler på vissa platser.

Karavell
5
5 av 10 - 56 röster
Målade
11070
gånger

Vill du att känna dig som en riktig erövrare? Med denna målarbok av en karavell du kan göra det. Du kan välja hur man målar, och du kan även skapa din egen design för segel och flaggor. Färgläggning detta karavell med dina favoritfärger och lära sig de olika huvuddelar av ett skepp. Första lektionen: hamnstad är kvar, är styrbord höger, är bak i aktern och fören är fronten.

Ubåt
6
6 av 10 - 22 röster
Målade
10717
gånger

Vill du ha kul med denna ubåt ritning? Om du gillar fartyg, och särskilt de stora ubåtar, kan du färga nu på nätet på din dator denna teckning av en ubåt nedsänkning under vattnet, med sin periskop som kommer ut av den överlägsna del av fartygets drag. Den periskop är vad kaptenen använder i en ubåt för att se vad som finns på ytan av havet utan att behöva gå ut i ytan, så att d ...