ALT DE LA IMAGEN

Avengers

Färgläggning design av Avengers

Avengers färg sidor

Avengers färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Avengers färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Avengers Målarbok

Scarlet Witch målarbok

Scarlet Witch målarbok

Wanda Maximoff är Scarlet Witch dotter Magneto i X-Men serier dök upp i X-Män utan också att visas i The Avengers är tvillingsyster av Quicksilver. Wanda och Pietro var inbjudna av Iron Man att gå hämnarna. Hon låser nära vänner med Hawkeye. Flera år senare, för att möta en del av sin historia, Wanda och Pietro trodde under en tid som ... Läs mer

Avengers färgläggningssidor vare online färg

Avengers Färgläggningssidor

Nytt i Avengers

Avengers

Färgläggningssidor gratis på svenska om Avengers och tillhörande The Avengers är en grupp av superhjältar i Marvel Comics utgivare. Ursprungligen består av Hulk, Thor, Iron Man, Wasp och Henry Pum, senare gick han Capital Amerika. Födelsen av The Avengers är ett svar på publiceringen DC Universe avskeda Justice League. I sin första satsning, The Avengers inför Loke, bror till Thor. Senare kom nya skurkar som Hawkeye, Quicksilver och Scarlet Witch.

Avengers färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Avengers. I filmen, har han tagit upp en tetralogi för att representera en värld av The Avengers. Den första filmen är år 2012, kallades jag "The Avengers", och i denna trilogi visas: Steve Rogers, Captain America (Chris Evans), Tony Stark, Iron Man (Robert Downey Jr), Thor (Chris Hemsworth), Bruce Banner , Hulk (Mark Ruffalo), Natasha Romanoff, Black Widow (Scarlett Johansson) och Clint Barton, Hawkeye (Jeremy Renner). När Loke kommer till jorden det stjäl Tesseract och hypnotiserar Hawkeye, Dr. Selvig och vissa medel SHIE att ta itu med detta hot LD Nick Fury går Iron Man, Hulk, Thor, Captain America och Black Widow generera berömda laget kallas hämnarna. I den andra filmen av 2015 kallade "Avengers: Age of Ultron" Wanda Maximoff, Scharlakansröd häxa (Elizabeth Olsen), Pietro Maximoff, QuickSilver (Aaron Taylor-Johnson) och Vision (Paul Bettany) ansluter. Med sköld The Avengers förstördes och i behov av en paus i sin plikt som en hjälte, initierar Tony Stark en vilande program i syfte att upprätthålla fred, skapar en hög intelligens robot som heter Ultron att upptäcka globala hot. Saker börjar bli komplicerat när Ultron, få ett sinne och samvete, bestämmer han sig för att utrota hela mänskligheten, så att de mest kraftfulla hjältar planeten, inklusive Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow och Hawkeye, kommer exponeras för det tuffaste testet de har gjort hittills när öde planeten sätts på spel. När Ultron uppstå beror på Avengers stoppa sina hemska planer, och snart oroliga allianser och oväntade åtgärder kommer att bana väg för en episk och unik global äventyr. Den tredje filmen heter "Avengers: Del 1 Oändlig War" och har premiär i 2018. När Thanos bestämmer sig för att attackera beror på Avengers vet, acceptera och förverkliga sina högsta test, stoppa och rädda universum från honom. Den fjärde filmen är "Avengers: Infinity War Part 2" kommer att släppas under 2019. Efter takten Thanos i första delen måste Avengers: ge äran att hans namn för att hämnas nederlag Thanos och slutligen att fullgöra sitt uppdrag och försöka rädda hela universum.. Här har du svartvita bilder på nätet av Avengers att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Avengers att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.