ALT DE LA IMAGEN

Top färgning

10 fler gånger färgade ritningar

De flesta målade bilder på Internet

De bästa färg sidor på Internet som är de målade bilderna för att skapa de bästa Coloring Pages av nätet. Detta är rangordningen av de bästa bilderna på Internet, de bilder som har målats fler gånger. Vår webbplats nätverk finns på hela världen och det har tusentals besökare och deltagare varje dag, så att vi skapar vår topp med verkliga data. Här är de mest populära innehåll och de som fler människor har målat på sina datorer eller skriva ut hemma, eftersom våra innehållet är gratis och lämpar sig för alla Windows-datorer operativsystem, som faktiskt är de vanligaste. Delta i denna rangordning med dina spel och dina röster, både rating och dela spel på sociala nätverk.

De Bästa Målarbilder

Den mest målade målarbok på Internet är:

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

16087 gånger målade !
7

Frankie Stein nätet färg, är hon en av huvudpersonerna i den animerade serien Monster High. Frankie är dotter till Frankenstein, och hon är en av de mest fashionabla monster du någonsin har sett. Frankie är mycket modern och är alltid klädd i det senaste modet, med en unik stil. Frankie har tillräckligt karaktär, och ibland sömmar poäng hoppa om hon inte är försiktig.

Röjar-Ralf

(Röjar-Ralf)

13952 gånger målade !
6

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Vanilja

(Röjar-Ralf)

17623 gånger målade !
7

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Cleo de Nile

(Monster High)

13959 gånger målade !
6

Cleo de Nile är dotter mumien. Den har mer än 5000 år. Cleo de Nile är 3 år äldre syster som heter nefera de Nile med att leva med sin far. Det är en mycket populär tjej i skolan, är lagledare för skrämmande (hejaklacksledarna) och Deuce Gorgon flickvän, en av lagets spelare. Han gillar att bli behandlad som en prinsessa av alla.

Fix It Felix

(Röjar-Ralf)

13719 gånger målade !
7

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.

Draculaura

(Monster High)

17865 gånger målade !
6

Färgläggning Draculaura på nätet, vampyr flicka tecknad serie Monster High. Ursprungligen var Monster High docka linje en halv flickor, halv monster, men med kläder och accessoarer i det senaste modet. Draculaura har sin egen stil och älskar rosa. Hans bästa vänner, Clawdeen Wolf och Frankie Stein, gå med henne överallt. Färg på nätet Draculaura och vänner!

Venus McFlytrap

(Monster High)

17720 gånger målade !
7

Venus McFlytrap är en av karaktärerna i saga Monster High monster ungdomar. Venus är dotter till växt Monster, så det bara äter färskt vatten och solljus. Det är en miljö förespråkare. Har ett husdjur som heter Yum Yum, en köttätande växt. Han bär en svart kjol och stövlar fuchsia grön spets och rosa trim, som är färgen på ditt hår.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

13221 gånger målade !
6

Ghoulia yelps är en av karaktärerna i Monster High dockor serier, tecknad film, tv-serier, böcker, osv. Ghoulia yelps är en zombie, liksom deras fäder och bröder, och är den smartaste tjejen i Monster High, trots att zombien endast talar språket, stönar ett språk som består av och stönanden, talar inte engelska. Det har blått hår och blek grå hud. Ghoulia är vän med nästan alla.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

17838 gånger målade !
6

Clawdeen Wolf är en av karaktärerna i serien Monster High dockor. Clawdeen Wolf är en varulv, dotter till varulv, har Clawd två bröder och howleen. Hon är en älskare av mode och trender. Maskot är en katt som heter Clawdeen halvmånen. Clawdeen är den bästa vän Draculaura och Frankie, även en vän till Lagoona Blue och Ghoulia yelps.

Deuce Gorgon

(Monster High)

11729 gånger målade !
6

Deuce Gorgon är en av huvudpersonerna i Monster High. Deuce är en ättling till Medusas och är 16 år gammal, är ditt husdjur ett tvåsidigt råtta vid namn Perseus och kan förvandla människor till sten med ögonen tillfälligt, så glasögon, så att inte händer av misstag. På toppen av huvudet har en gäng ormar bildar en ås.